En manad i BCN

Hej, 

Tiden har gar precis sa fort som vi forestallde oss innan vi akte. Det ar markligt hur snabbt en vardag byts mot en annan och man kanner sig hemma som om man varit har mycket langre tid an vad vi faktiskt har. Vi har det valdigt, valdigt bra. Bulten ar nojd, Saga vaxer sa det knakar, Olle kanner numera till varenda liten bakgata i stan och jag lar mig sa mycket nya saker varje dag. Dels sa lar jag mig sjalvklart massor om sjalva yrket men genom att jobba med personer som lever och bor har far jag veta massor av spannande saker om hur det ar att vara katalan. 

Katalonien har ju lange velat bli sjalvstandiga av manga olika anledningar och nu pa sondag kommer det formodligen ske en inofficiell rostning for att se hur stor del av befolkningen som skulle rosta ja respektive nej. Det ar varldens cirkus kring detta val och lagar och regler andras nastan dagligen da Madrid absolut inte vill att ett val ska genomforas. Ingen vet sakert vad som kommer handa pa sondag utan man far helt enkelt vanta och se. Men att det ar nagot riktigt stort pa gang har gar inte att ta miste om, den aldre generationen grater av lycka over att det ens ar mojligt att kanske fa igenom ett inofficiellt val, det visar ganska tydligt pa hur laget har tidigare har varit.

Hur gar dte da pa praktiken? Jattebra maste jag saga! Jag har kommit in bra i arbetsuppgifterna och kan nu jobba mer sjalvstandigt. Det finns alltid saker att gora och det kanns bra att slippa be om arbetsuppgifter utan sjalv kunna satta sig med nagot som behover goras. 

Wedgewood Spain jobbar inte med nagra bokningssystem utan kommunikationen och bokning av hotell, restauranger, konferens, sevardheter etc. gar via mail eller telefon. Vi bokar inga flygbiljetter alls, lite synd da jag garna hade ovat upp mina Amadeus och Gallileo kunskaper. Just nu har vi avslutat ett par stora grupper och den har veckan har varit lite lugnare. Efter att en grupp avslutat sin resa borjat arbetet med all invoicing och oftast gar det smidigt da priser och kostnader alltid gors upp i forvag. Nu borjar arbetet med 2015/2016 ars grupper och December brukar vara den mest haktiska manaden har. 

Denna vecka har jag kontaktat samtliga restauranger som vi brukar rekommendera i Barcelona, Valencia och Sevilla och bett om nya menyer for 2015. Det ar lite av ett evighetsjobb da manga restauranger byter menyer efter sasong. Man blir ju ganska sugen pa att prova alla dessa restauranger, jag brukar komma hem med listor till Olle med allt vi maste gora. Lite svart att hinna med allt bara, vi far nog ta ett ledigt ar sa vi hinner beta av listan :)

Adios!

Taggar

Listan över taggar är tom.